"Veilig, geborgen, omringd door zachtheid en warmte, dat is hoe een behandeling bij Katrien telkens voor mij aanvoelt. Ik ervaar het elke keer als aankomen in mijn eigen lijf, en thuiskomen bij mezelf. De rust en zachtheid die Katrien uitstraalt, helpen me telkens diepe ontspanning en acceptatie te vinden. Een moment voor mezelf en een waar geschenk..."

- Lies (Arvigo® Therapy en Body-Dearmouring)

"Welkom
Wiegen
Controle
Wiegen
Controle
Controle los
controle
Versnipperd
Overgave
Gedragen
Een worden
Een zijn
Rust
Overgave
Moe
Rust
Vertouwen
Welkom"

-Martine (na Closing the Bones)

"Ik klopte bij Katrien aan voor een reeks Arvigo-sessies na jaren van erg pijnlijke menstruaties en nadat mijn eerste zwangerschap enkele maanden eerder in een miskraam was geëindigd. 

De vroedvrouw had me bij de echo's gewezen op mijn gekantelde baarmoeder. Misschien hadden die heftige menstruaties daar wel iets mee te maken? Ik voelde dat het sowieso goed was om de nodige heling te brengen in mijn onderbuik en schoot. Die voelden sinds het verliezen van ons kindje koud en een beetje doods aan. Mijn libido stond ook al maanden op een heel laag pitje. 

In het intake-gesprek kon ik uitgebreid mijn verhaal doen. Het voelde heel fijn dat er tijd en ruimte was voor een openhartig gesprek. Ik voelde me echt gehoord en begrepen en kon me dankzij die veilige verbinding vervolgens ook vol vertrouwen overgeven aan de behandelingen. De sessies waren telkens weer diepgaand, zacht, zorgzaam, deugddoend, zalig ontspannend en helend. Telkens kwam mijn schoot weer een beetje meer tot leven en al na de eerste sessie merkte ik dat mijn libido weer zachtjes wakker werd. Bij elke sessie kreeg ik ook tal van inspirerende tips mee rond het voeden van mijn vrouw-zijn, seksualiteit en gezondheid. Sinds het traject dat ik bij Katrien volgde zijn mijn menstruaties lichter geworden en voelt mijn onderbuik weer warm en levend aan. Ik voel ook dat ik mede dankzij de behandelingen en gesprekken opnieuw vertrouwen heb gekregen in mijn lichaam en me weer durf te openen voor een nieuwe zwangerschap. 

Dank je, Katrien, voor je prachtige werk en voor je wijsheid, warmte en zorgzaamheid. Ik prijs me gelukkig dat ik de weg naar jou en je praktijk gevonden heb."

– Lien (37 jaar - Arvigo® Therapy) 

 

"Na een hysterectomie (met één restovarium) bleef ik in een hormonale disbalans.
Ook kamp ik met een chronische constipatie - spanningshoofdpijn.
Jij gaf met het vertrouwen (en de tijd) om me aan jouw gouden handen over te geven. 
Ik vind fysiek contact door een ‘stranger’ niet zo vanzelfsprekend. 
Ik ervaarde een diepe relaxatie. 
Dagelijks blijf ik nu trouw mezelf omhelzen door het aanleren van de zelfzorg-massage. 
Ik ervaarde terug de kracht die in me (verborgen) lag.
Ik kijk uit naar de volgende sessies." 

-Joceline (Arvigo® Therapy)

 

"Katrien omringt je met zo veel zachtheid, warmte, inlevingsvermogen en liefde.

Uren nadien rollen er nog steeds intense gloedgolven van ontspanning door heel je lichaam.

Deze unieke ervaring is echt genieten!"

 -Ann (Arvigo® Therapy)

 

"De Arvigo massage van buik en rug heeft me enorm veel deugd gedaan. Ik voelde me veilig en geborgen onder je handen ook al waren sommige punten pijnlijker in mijn onderrug. Gedurende de behandeling zak ik telkens helemaal weg in een heerlijk diepe, lichamelijke ontspanning. Super zo'n warmte kompres gedrenkt in olie op je buik! Ik kan je alleen maar bedanken voor je zorg en aandacht als ook de professionele, holistische aanpak."

-Kurt (Arvigo® Therapy)