top of page

"De vrouwencirkels bij Katrien brengen me elke keer dichter bij mezelf. Elke samenkomst zit vol vrouwelijke wijsheid, levenservaringen, zachtheid, veiligheid en groeimogelijkheden.

Ze helpen me om mijn gedachten meer los te laten en nog meer te vertrouwen op mijn gevoel.

Het mogen verbinden met andere vrouwen in de veiligheid van deze cirkels is voor mij ontzettend helend geweest. Het mogen uiten van emoties, gedachten, luchtige verhalen of meer beladen onderwerpen, zonder oordeel te ontvangen, dat bracht mij telkens een gevoel van veiligheid, warmte en intense verbondenheid.

Elke cirkel zak ik een stukje dieper. Dichter naar mijn kern, naar mijn echte zelf. Een beetje verder weg van alle overtuigingen, oordelen en conditioneringen die we tijdens ons leven verzamelen. Het is de mooiste reis, van ons hoofd naar ons hart. Van wie we denken te moeten zijn naar wie we diep vanbinnen écht zijn.

Voor mij voelt deze vrouwencirkel bij Katrien als een waar geschenk. Een geschenk dat elke vrouw zichzelf mag gunnen."

-Lies (Vrouw-In-Cirkel traject)

"De Lemurian Temple Massage van Katrien, gaande van uiterst subtiele aanrakingen over zachte strelingen en aardende vloeisels naar stevig ritmisch vuur, was een diepgaande ervaring. Uitnodigende muziek, toegefluisterde woordjes en gezang bekrachtigden het vrouwelijke energieveld. Ik voelde me gezien, gehoord, heel erg gekoesterd, een diepe hartsverbinding met mezelf. De yonimassage vol zachtheid bracht ook pijn en inzicht mee; to stand by my holy ground.
Katrien nam alle tijd die nodig was om me te laten zakken en zinken in mijn lichaam en ziel. Een absoluut helende massage. Dank je, mooie ziel !"

-Ann M. (Lemurian Tantric Temple Massage)

"Deze Lemurian Tantric Temple massage was er ééntje om in te kaderen! Katrien ontvangt je hartelijk, neemt de tijd voor een verkennende babbel en een goede afstemming op elkaar.
De massage gebeurde op een verwarmde tafel en de warme olie vloeide rijkelijk. De playlist vond ik zeer goed samengesteld en het gezang tussendoor van Katrien zelf deed me nog extra genieten.
Stap voor stap zakte ik dieper in mezelf af en werden de energetische effecten intenser. Het gevoel was voor mij herkenbaar en deed me terugdenken aan een ayahuasca sessie die ik had meegemaakt. Ik ervaarde pure liefde, connectie met hierboven en had een brede glimlach op mijn gezicht. Maar deze keer dus zonder ayahuasca in te nemen! Mijn lichaam had via de massage z’n eigen geluksstofjes aangemaakt…
Na de sessie kreeg ik de tijd om even op mijn wolkje verder te genieten en hadden we nog een leuke afsluitende babbel.
Aanrader dus! Iets om zeker eens gedaan te hebben in je leven…"

-Christophe DG (Lemurian Tantric Temple Massage)

"Zelden zo'n diepgaande massage-ervaring gehad als de Lemurian tantric temple massage van Katrien. Hoe mijn volledige lichaam aangeraakt, zacht gekoesterd én vurig geactiveerd werd. Hoe mijn hart zich mocht ontvouwen en geheeld worden in zachtheid en vertrouwen. Hoe ik mocht ZIJN en iedere trilling in mijn lichaam versterkt voelde door de muziek, haar zacht zingen en andere wonderlijke stemklanken. Een sensuele dans in mezelf!"

-Hans B (Lemurian Tantric Temple Massage)

"Na een emotioneel zware periode ging ik bij Katrien voor een Closing the bones ritueel en enkele maanden later voor een Arvigo® behandeling.
De warmte en geborgenheid waarmee Katrien je ontvangt en behandelt zorgen ervoor dat je ten volle kan landen in deze bijzondere ervaringen. Katrien neemt uitgebreid de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en je te begeleiden naar fysieke en mentale ontspanning.
Beide behandelingen hebben mij terug dichter bij mezelf gebracht en geholpen in het herstel van het vertrouwen in mijn eigen lichaam.
De Arvigo© behandeling was één van de meest ontspannende behandelingen die ik al mocht ervaren. Ik voelde de spanning uit mijn lichaam wegglijden en stapte een pak lichter en energieker buiten, een gevoel waar ik ook nadien nog lang kon op teren.
De aangeleerde zelfmassage technieken pas ik nog regelmatig toe en helpen om kleine momenten van ontspanning thuis in te bouwen."

-Evi (Closing the Bones & Arvigo® Therapy)

"Dag Katrien,

Ik was al even aan het denken om nogmaals te komen bij jou voor een behandeling. 

Ik had na jouw behandeling geen pijnen meer, zowel niet in mijn onderbuik als in mijn onderrug. Mijn maandstonden waren minder en ook veel minder pijnlijk, dus voor mij was alles heel erg geslaagd, jouw handen werken helend."

-S (Arvigo® Therapy)

"Hey Katrien, Fijn je te leren kennen in de Lemurian massage workshop.
Nadien heb je me 2 de-armouring sessies gegeven.
Heel fijn om je warmte en openhartigheid te voelen bij het welkom.
De sessies waren intens vanwege de tijd die nodig bleek (4u voor rug
en later voorkant) en de soms pittige contracties die we tegenkwamen.
Het was heel leerzaam “hoe om te gaan met die pijn en contractie”.
Eerst “pufte ik de pijn weg”, wat niet werkte om de spieren tot
ontspanning te laten komen.
Later leerde ik om de pijn “volledig toe te laten en erin te
ontspannen”.
Je feedback was mooi: op die momenten voelde je letterlijk de
spierspanning wegvloeien.
Na de sessie voelde ik duidelijk meer ontspanning in m'n lijf.
Ik heb ook veel gehad aan je advies tot zelfmassage met massage bal.
Lang niet echt toe gekomen,
maar bij recente klachten in bekken werkt de zelfmassage (met bal) en
het volledig voelen en ontspannen in de pijn erg goed.
De recente ervaringen maakten nog ‘s duidelijk hoe waardevol de sessies
zijn geweest. Voel veel enthousiasme.
Veel van geleerd en genoten van de ontmoetingen."
-Jan (72)

"Bij Katrien krijg je pure relaxatie en nog VEEL meer. Dankzij enkele specifieke methodes in combinatie met haar liefdevolle, rustige, warme aanpak, aanraking en volledige aandacht voor jou, voel je al na 1 sessie je energie beter stromen. Mijn onderbuik/baarmoeder begon haar hoofdje wat te laten hangen, met alle gevolgen van dien, zoals een algemene lusteloosheid... Ondertussen voelt mijn ganse wezen zich als herboren, zalig om op die manier te mogen ver-ouderen...Dankbaar !!!"

-Marielle (Arvigo® Therapy & Body-Dearmouring)

"Ik heb een arvigo-therapie en bodydearmouring behandeling gedaan bij Katrien en het heeft me heel veel gebracht. Onmiddellijk erna voelde ik rust, ontspanning en verzachting naar mezelf toe, alsook opening om te verbinden met en te ontvangen van een ander. Het voelde voor mij heel erg veilig, waardoor ik me moeiteloos kwetsbaar kon opstellen."

-Hade

"Dankjewel voor de mooie behandeling van vanmorgen.

Het was heel bevrijdend en tegelijk 'positief' confronterend.

Ik heb het gevoel dat ik terug een 'lichaam' heb.

Ik ga stapje per stapje nemen, maar ik ben echt wel van plan om veel bewuster met mijn vrouwelijk lichaam bezig te zijn.

Dankjewel om jouw kennis en wijsheid te delen."

-Kelly (Arvigo® Therapy)

"Om terug rust in mijn lichaam en leven te ervaren, nam ik contact op met Inner Woman. Ik zocht een zachte manier van aanpakken en die heb ik gevonden bij Katrien. Ze neemt, op een liefdevolle en zachte manier haar tijd om te luisteren en te helpen bij het zoeken van de emotionele blokkades die spanningen veroorzaken in mijn lichaam. Ik maakte reeds kennis met Body-Dearmouring en Arvigo® Therapy. Twee mooie technieken die op een totaal andere manier rust en ontspanning teweeg brengen. Blij dat ik veel spanningen en emoties heb kunnen loslaten. Dankjewel Katrien."

-Karolien

"Veilig, geborgen, omringd door zachtheid en warmte, dat is hoe een behandeling bij Katrien telkens voor mij aanvoelt. Ik ervaar het elke keer als aankomen in mijn eigen lijf, en thuiskomen bij mezelf. De rust en zachtheid die Katrien uitstraalt, helpen me telkens diepe ontspanning en acceptatie te vinden. Een moment voor mezelf en een waar geschenk..."

- Lies (Arvigo® Therapy en Body-Dearmouring)

"Welkom
Wiegen
Controle
Wiegen
Controle
Controle los
controle
Versnipperd
Overgave
Gedragen
Een worden
Een zijn
Rust
Overgave
Moe
Rust
Vertouwen
Welkom"

-Martine (na Closing the Bones)

"Ik klopte bij Katrien aan voor een reeks Arvigo-sessies na jaren van erg pijnlijke menstruaties en nadat mijn eerste zwangerschap enkele maanden eerder in een miskraam was geëindigd. 

De vroedvrouw had me bij de echo's gewezen op mijn gekantelde baarmoeder. Misschien hadden die heftige menstruaties daar wel iets mee te maken? Ik voelde dat het sowieso goed was om de nodige heling te brengen in mijn onderbuik en schoot. Die voelden sinds het verliezen van ons kindje koud en een beetje doods aan. Mijn libido stond ook al maanden op een heel laag pitje. 

In het intake-gesprek kon ik uitgebreid mijn verhaal doen. Het voelde heel fijn dat er tijd en ruimte was voor een openhartig gesprek. Ik voelde me echt gehoord en begrepen en kon me dankzij die veilige verbinding vervolgens ook vol vertrouwen overgeven aan de behandelingen. De sessies waren telkens weer diepgaand, zacht, zorgzaam, deugddoend, zalig ontspannend en helend. Telkens kwam mijn schoot weer een beetje meer tot leven en al na de eerste sessie merkte ik dat mijn libido weer zachtjes wakker werd. Bij elke sessie kreeg ik ook tal van inspirerende tips mee rond het voeden van mijn vrouw-zijn, seksualiteit en gezondheid. Sinds het traject dat ik bij Katrien volgde zijn mijn menstruaties lichter geworden en voelt mijn onderbuik weer warm en levend aan. Ik voel ook dat ik mede dankzij de behandelingen en gesprekken opnieuw vertrouwen heb gekregen in mijn lichaam en me weer durf te openen voor een nieuwe zwangerschap. 

Dank je, Katrien, voor je prachtige werk en voor je wijsheid, warmte en zorgzaamheid. Ik prijs me gelukkig dat ik de weg naar jou en je praktijk gevonden heb."

– Lien (37 jaar - Arvigo® Therapy) 

 

"Na een hysterectomie (met één restovarium) bleef ik in een hormonale disbalans.
Ook kamp ik met een chronische constipatie - spanningshoofdpijn.
Jij gaf met het vertrouwen (en de tijd) om me aan jouw gouden handen over te geven. 
Ik vind fysiek contact door een ‘stranger’ niet zo vanzelfsprekend. 
Ik ervaarde een diepe relaxatie. 
Dagelijks blijf ik nu trouw mezelf omhelzen door het aanleren van de zelfzorg-massage. 
Ik ervaarde terug de kracht die in me (verborgen) lag.
Ik kijk uit naar de volgende sessies." 

-Joceline (Arvigo® Therapy)

 

"Katrien omringt je met zo veel zachtheid, warmte, inlevingsvermogen en liefde.

Uren nadien rollen er nog steeds intense gloedgolven van ontspanning door heel je lichaam.

Deze unieke ervaring is echt genieten!"

 -Ann (Arvigo® Therapy)

 

"De Arvigo massage van buik en rug heeft me enorm veel deugd gedaan. Ik voelde me veilig en geborgen onder je handen ook al waren sommige punten pijnlijker in mijn onderrug. Gedurende de behandeling zak ik telkens helemaal weg in een heerlijk diepe, lichamelijke ontspanning. Super zo'n warmte kompres gedrenkt in olie op je buik! Ik kan je alleen maar bedanken voor je zorg en aandacht als ook de professionele, holistische aanpak."

-Kurt (Arvigo® Therapy)

bottom of page