top of page
original.jpg

'I circle because it is home.

A return to a sacred womb space where I can feel completely held in my vulnerability and completely seen in my radiance.

Where I can be completely shattered and completely whole.

Where I can be completely empty and completely full.


Where I can feel completely enough and completely growing.

Where I can feel completely fiery and completely at peace.

Where I can be completely giving and completely receiving.

Where I can feel completely calm and unabashedly wild.


Where I can feel completely imperfect and infinitely wise.


Where I can completely listen and truly be seen, heard, and loved.

Where I can BE.


Circle.

That is where you will find me.'

-Catarina Andrade

VROUW-IN-CIRKEL 9 maanden traject 2023-2024 (VOLZET) (Stuur me je gegevens om als eerste op de hoogte gebracht te worden van een volgend traject)

Een groep vrouwen, elke maand (behalve juli), 9 maanden lang, die samenkomen op een locatie dienend als vrouwentempel. We beginnen de avond telkens met een onderdompeling in vrouwelijk lichaamswerk, de ‘feminine arts’ of een ritueel. Erna komen we in het eeuwenoude symbool van de cirkel om onze stem te vinden, diep te luisteren en gehoord te worden.

Samenkomen in een cirkel is al zo oud als onze botten zich kunnen herinneren. Er is een tijd geweest waarin elke vrouw deel was van een cirkel in haar gemeenschap. Een plek, een nest, waar ze zich kon voeden, rouwen, vieren, rusten, razen, dromen, co-creëren, spiegelen,… in alle fases van haar leven. De cirkel, als geometrisch symbool omhelst alles, verbindt en transformeert, als de alchemische kookpot uit vele sprookjes.

Elke vrouw is als een spiegel voor alle anderen, elke vrouw brengt haar medicijn.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die de roep horen om te ‘diepduiken’ in hun vrouwelijkheid omgeven door vrouwen.

Voor alle vrouwen die graag zelf een vrouwencirkel willen faciliteren, maar eerst zelf een cirkel willen ervaren.

Voor alle vrouwen die houden van of willen leren houden van cirkels en ronde vormen.

Voor vrouwen op ontdekkingstocht in het woud van hun vrouwelijkheid of die de roep horen van het donkere bos van hun innerlijk.

Voor alle vrouwen met een verlangen naar authenticiteit.

Voor alle vrouwen die weten dat ze van elkaar kunnen leren.

Voor alle vrouwen die zich herinneren hoe trillend van leven ze zijn, hoe prachtig en stralend ze zijn, zomaar en altijd.

Voor alle vrouwen die dieper willen openen in zelf-liefde en liefde.

Praktisch:

We komen samen telkens op vrijdagavond van 19u30 tot ongeveer 21u30 à 22u

Maak er jouw speciale avond van, als een heilige bijeenkomst.

Data: 15/9; 13/10; 17/11; 15/12; 12/1; 8/3; 19/4; 17/5 en 14/6.

Er zijn vele manieren om een vrouwencirkel te vormen, maar dit is een gesloten cirkel, d.w.z. er komen gedurende het traject geen nieuwe vrouwen bij en de cirkelavonden zijn niet afzonderlijk te volgen. Het gaat echt om een persoonlijk- en groepsgroeiproces. Dus fijn als je alle data vrijhoudt in je agenda. Je wordt gemist als je er niet bent. Maar alle begrip als je eens niet kan komen.

Bijdrage: 360€ te betalen aan Inner Woman op BE62 7310 1827 3761 met als vermelding vrouwencirkel en je naam. Reserveer je plek door het storten van een voorschot van 100€; het resterend saldo is te betalen voor 8 september 2023. Stuur mij ook een mail met jouw gegevens en kort jouw motivatie of intentie.

Er is plaats voor minimum 5 vrouwen en maximum 8 vrouwen, mezelf inbegrepen.

Er zal thee en sap aanwezig zijn, alsook een kleine versnapering. Je bent welkom om contact met mij op te nemen als je wat meer info wenst. Ik sta ook open om een kort skype gesprek te voeren, zodat je mij en hoe ik werk kan invoelen.

Plaats: Bergjesbos 10, 8310 Brugge (Assebroek)

Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan het lichaam vóór we cirkelen. Het pad van vrouwelijkheid is voor een groot deel een lichamelijk pad en het is de bedoeling via zacht lichaamswerk de energiebanen in ons lichaam te openen, ons te (leren) centeren en afstemmen, onze lichamelijke wijsheid te horen, onze vrouwelijke energiecentra te cultiveren en te laten ontwaken, te bewegen, onze sensualiteit te voeden, onze emoties te laten stromen, ons hart met onze baarmoeder te verbinden, ons te her-inneren.

Er worden technieken gebruikt uit verschillende tradities zoals yoga, tantra, dans en vrouwelijke mysteriescholen.

Er zal ook mogelijkheid zijn thuis te oefenen tussen de bijeenkomsten, er zullen leestips zijn,… Je soevereigniteit en eigen tempo wordt gerespecteerd, je bepaalt zelf hoe diep of intens je hierin investeert. Iedereen volgt zijn natuurlijke ritme van het moment. Er zal ook vrijblijvend een gesloten facebookgroep zijn om je te verbinden tussenin als je dat wenst of als het nodig is.

Deze cirkel, alsook andere vrouwencirkels in Vlaanderen vind je terug op www.vrouwencirkels.be

logo vrouwencirkels vzw.jpg
bottom of page