top of page

Op deze pagina vind je mijn huidige online aanbod. Via de knop kom je op het platform van de online reeksen. Je kan daar vrijblijvend een account aanmaken en de inhoud en previews van het aanbod bekijken. Je kan via dit platform ook inschrijven en betalen (enkel kredietkaart), wens je echter via overschrijving te betalen, stuur mij dan even een berichtje en dan help ik je verder.

De reeksen zijn 12 maanden toegankelijk vanaf datum aankoop.

Pagina onder constructie

154CA23E-B987-46E9-BF5A-EB91F0714D23_1_2

Online 'Blauwe Lotus' Yoga Reeks

Een reeks van Kundalini Yoga geïnspireerd op de symboliek van de mysterieuze Blauwe Lotus

De inspiratie voor deze reeks komt van de Blauwe Lotus, de bloem uit het oude Egypte met rijke medicinale eigenschappen. Eén daarvan is dromen tot bewustzijn brengen en dromen we niet allemaal samen onze nieuwe wereld? Het is een 'uplifter' van hartsbewustzijn en intuïitie en houdt een hoge vibratie. Haar wortels groeien onder het wateroppervlak in de modder en reiken vanuit de densiteit, het onbewuste naar de zon om in het licht te bloeien.

De reeks bestaat uit modules, er is een module met de basics van kundalini yoga (mocht het je eerste reeks zijn of je eens een herhaling wil), een module voor vrouwen, een module met opwarmingen specifiek voor deze reeks, 10 kriya's voor 10 weken lang en nog langer te herbekijken als je wenst. Meditatie's, een yoganidra en een bonusmodule met oefeningen om je zenuwstelsel te reguleren, want de Blauwe Lotus staat ook voor diepe ontspanning.

€99

DE0CAC06-BA0D-4DE7-BE38-5531B5961B25_1_2

Online 'Reis doorheen de Chakra's' Yoga Reeks

Yoga reeks waarin we de chakra's verkennen met creatieve shakti opwarmingen, Kriya's en meditaties. Er zijn 8 modules, alsook een module met alle basics voor beginners in Kundalini Yoga. Het is een ideale manier om stroming in je lichaam en leven te brengen via de energiecentra die ons leven sterk beïnvloeden.

€69

D87A29E7-B73F-4CCB-94A2-5EB856DB1371.jpe

-

-

-
bottom of page