top of page

PRIJZEN

ARVIGO® THERAPIE

Tijdens een sessie is er altijd eerst een gesprek. Tijdens de allereerste sessie is er een gesprek en bepaalde vragen met als doel een duidelijk beeld te scheppen van jouw ‘buik-bekken verhaal’. Naast de niet onbelangrijke medische achtergrond en geschiedenis is het ook de bedoeling af te stemmen op het verhaal en de emoties van jouw buik-bekken zone. Daardoor ontstaat er ruimte om eventuele spanningen en verdrongen laagjes aanwezig te laten zijn tijdens de behandeling. Dit geeft ook een diepere heling en integratie als resultaat.

 

Tijdens de Arvigo® Therapie behandeling wordt gevraagd je te ontkleden tot op je ondergoed. Er worden handdoektechnieken gebruikt om je te koesteren. Er wordt ook gewerkt met biologische olie en een oliecompres.

 

Na het intake gesprek is er eerst een abdominale behandeling, erna volgt een rug- en sacrale behandeling. Op het einde van de eerste sessie leer je ook een Arvigo® zelfmassage aan, die je thuis zelf kan blijven doen.

 

Voor het beste resultaat, los van of er al dan niet klachten zijn, kom je best voor een reeks van 3 opeenvolgende behandelingen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Een eerste behandeling duurt ruim 2u, soms 3u en de prijs hiervoor is 80€/uur.

Elke volgende behandeling duurt iets minder lang en bedraagt eveneens 80€/uur.

 

CLOSING THE BONES

Tijdens een 'closing the bones' sessie is er eveneens een kort afstemmen via een gesprek. Daarna begint al vrij snel het wiegen en losmaken met de rebozo's.

Draag bij voorkeur soepele kledij, een legging kan aangehouden worden, voor de buikmassage wordt bovenkledij verwijderd. Er wordt ook gewerkt met handdoeken om je te koesteren, er wordt ook gewerkt met biologische olie en etherische oliën. 

Bij het sluitingsritueel wordt er zacht gedrumd en gezongen of een bepaald gedicht voorgelezen. 

Een behandeling duurt ruim 2u, soms 3u en de prijs hiervoor is 80€/uur.

Dit is heel fijn als kraamcadeau voor de pas bevallen moeder!

BODY-DEARMOURING

Een sessie duurt 2 à 3u en de prijs hiervoor is 80€/uur.

MASSAGE

Kan geboekt worden voor 1,5u en 2u. De prijs is 80€/uur.

​​

COACHING

Prijs is 80€/uur en kan ook via Skype of Zoom.

 

Graag cash betalen, maar kan ook mobiel via de bankcontact app.

CADEAUBON mogelijk, contacteer mij voor meer info.

bottom of page